Veerle-MK in Almere

Persoonlijke ondersteuning die je leven fijner, rustiger en gemakkelijker gaan maken.De vraag is niet wat ik kan maar wat jij nodig hebt!

Over Veerle-MK

Veerle-MK valt onder de rubriek adviesbureau in Almere.

Veerle Monters Klaver is de drijvende kracht achter Veerle-MK. Ik word omschreven als een beetje gek, altijd overenthousiast, harde werker, flexibel. Ik ben het ondernemerschap ingestapt met een bulk aan ervaring, van crewplanner (op de hoge snelheidstrein naar Londen – Eurostar) tot office manager (Amsterdam UMC), dit binnen nationale en internationale werkomgevingen.

Maak tijd vrij zodat jij je weer 100% kan focussen op de groei van je bedrijf; omarm je ambitie en groei. Hoe?! Wij halen allerlei tijdrovende taken uit je handen! We helpen je met het bijhouden van je social media het opbouwen van je marketingplan of het organiseren van je administratie en projecten.

De handen die je leven fijner, rustiger en gemakkelijker gaan maken. Wij helpen je bij het bijhouden van je mail, afspraken, social media of het organiseren van je evenement.

Marketing

Maak jezelf zichtbaar op social media en zorg voor een goede website.

- profielen opzetten - marketing kalender opzetten - opzetten website - bijhouden website - webshop - huisstijl creëren

Business

Bedrijfssupport is zo belangrijk. Jij kan je aandacht vestigen op je klanten en in die tijd worden toch je mails, telefoontjes beantwoord, afspraken gepland en facturen verstuurd.

- afspraken & agenda - offertes opmaken & versturen - facturen opmaken en versturen - administratie versimpelen - nazorg bij klanten

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Veerle-MK uit de rubriek adviesbureau uit Almere is gevestigd aan de De Realieit 10 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25145506.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Veerle-MK zijn o.a. :