Virtual Organized in Almere

Life is an event. Make it memorable.

Over Virtual Organized

Virtual Organized valt onder de rubriek evenementen bureau in Almere.

U wilt graag een evenement organiseren maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Dan bent u bij Virtual Organized helemaal aan het juiste adres! De drijvende kracht achter Virtual Organized is Priscilla Tossijn-Resamenawi, als Eventmanager verzorg, coördineer en faciliteer ik alle zaken rond uw evenement. Daarnaast kunt u mij ook inhuren voor feesten en partijen.

Wat kan ik voor u betekenen?;

* Maken van afspraken * Inkopen van diverse zaken * Agendabeheer * Beantwoorden van e-mails * Opvragen van offertes * Interview regelen met potentiële klanten * Uitzoeken van relatiegeschenken * Contact met leveranciers en klanten * Aannemen van inkomend telefoongesprekken * Versturen van bloemen en kaarten * Organiseren van evenementen * Coördineren van reizen * Coördineren van (jaar)planningen * Alles regelen rondom de dienstverlening van jouw klant

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Virtual Organized uit de rubriek evenementen bureau uit Almere is gevestigd aan de Denemarkenstraat 100 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15825063.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Virtual Organized zijn o.a. :