Vitas in Almere

Vitas is een toonaangevende ICT dienstverlener op gebied van software development, gericht op dienstverlening in Noord Nederland.

Over Vitas

Vitas valt onder de rubriek internetbedrijf uit Almere.

Vitas is een bedrijf met een zeer duidelijke visie, wij pakken namelijk niet enkel alles aan op het gebied van ICT maar houden ons vooral bezig met onze verregaande specialisatie in de zaken die we wél doen. Al onze medewerkers worden door een strenge selectieprocedure uitgekozen en worden tevens zo veel mogelijk bijgeschoold om een blijvende service te kunnen bieden!

Onze expertise;

* Software development

* Frontend development

* SharePoint en Office365

Wij zullen eerst samen met u gaan kijken waar wij u bij kunnen helpen door middel van een intakegesprek. Op deze manier kunnen we de probleemstelling en uw wensen in kaart brengen. Hierdoor creëren we een helder beeld over uw bedrijf en de hulpvraag die u heeft en kunnen we op een goede manier de samenwerking starten!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens, wij staan u graag te woord op ons kantoor in Joure of Almere.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vitas uit de rubriek internetbedrijf uit Almere is gevestigd aan de Transistorstraat 7 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-3033712.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Vitas zijn o.a. :

Nieuws van Vitas in Almere

IT-bedrijf Vitas verdubbelt omzet

IT-bedrijf Vitas verdubbelt omzet

Het twee jaar oude IT-bedrijf Vitas uit Joure en Almere zag afgelopen jaar de omzet verdubbelen van 1,6 miljoen euro in 2016 naar 3,4 miljoen euro in 2017.