Yesray Hairstyling in Almere

bij Yesray Hairstyling bent u aan het goede adres voor professionele hairstyling.

Over Yesray Hairstyling

Yesray Hairstyling valt onder de rubriek kapper in Almere.

Of u nou een moment voor uw zelf wilt nemen of een compleet nieuwe look aangemeten wilt krijgen.Bij Yesray Hairstyling waar Erica de Groot uw vaste aanspreekpunt is bent u hiervoor op het juiste adres. Eén van de uitdagingen van Erica is om u een coupe te geven die uw persoonlijkheid versterkt. Vanaf het moment dat u binnenstapt bij Yesray Hairstyling is Erica een en al oor voor uw haarwensen. Maar een goed advies gaan we zelf niet uit de weg, dit kan tot verrassende resultaten leiden. Bel vandaag nog voor een afspraak en probeer één van onze vele behandelingen uit. Om u de volledige aandacht te kunnen geven, werkt Yesray Hairstyling alleen op afspraak.

Yesray Hairstyling werkt met Goldwell producten. Goldwell producten staan bekend om hun goede kwaliteit. Zo blijft onder andere uw haarkleur langer mooi en uw haar wordt beter verzorgd.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

wilma smit donderdag 13 november 2014

4,5 sterren

“Yesray hairstyling de creatieve kapster staat altijd paraat Of het nou om krullen,knippen of kleuren gaat Ze neemt de tijd om voor u het beste resultaat te behalen Extra controle aan het eind van de behandeling en ook nog goedkoop dus voor een ieder te betalen Voor zowel klein groot en oud Voor mij verdient ze goud ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Natasja Bouw donderdag 13 november 2014

4,5 sterren

“Een professionele kapster die luistert naar je wensen. Met goede ideeën komt en een fantastisch resultaat neerzet. Vooral het kleuren is echt super!!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Yesray Hairstyling uit de rubriek kapper uit Almere is gevestigd aan de Lambikstraat 18 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11306801.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Yesray Hairstyling zijn o.a. :