Zoutkamer Harderwijk in Harderwijk

Geniet van de stille omgeving van onze zoutkamers en kom volledig tot rust!

Over Zoutkamer Harderwijk

Zoutkamer Harderwijk valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Almere.

Bent u op zoek naar een praktijk voor halotherapie of zouttherapie? Dan bent u bij Zoutkamer Harderwijk aan het juiste adres. De Zoutkamer Harderwijk is in 2018 opgestart.

De Zoutkamer is voor mensen met astma, COPD, (chronische) bronchitis, vastzittende luchtwegen, hooikoorts, psoriasis, eczeem of restklachten van corona. Zouttherapie werkt ook preventief tegen verkoudheid, groep, longontsteking of corona.

Halotherapie is een behandeling ( met zoute lucht ). Het helpt om ontsteking, bacteriële infectie, overdadig slijmvorming, spastische verschijnselen (spastische verschijnselen van de bronchiën) en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen tegen te gaan die het ademhalingssysteem nadelig beïnvloeden. De behandeling is een medicijnvrije en 100% natuurlijk voor aandoeningen van de luchtwegen en huidproblemen. Het versterkt uw natuurlijke immuunsysteem en het verlicht symptomen.

De Halotherapie is een individuele behandeling en gaat als volgt. Eerst zal er een intake gesprek zijn dan volgen er zouttherapie sessie en wordt daarna de voortgang besproken. De effecten zullen niet gelijk merkbaar zijn, maar na een aantal weken ervaart u dat uw klachten minder worden.

Ga voor meer informatie en de mogelijkheden naar de website van de Zoutkamer Harderwijk. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zoutkamer Harderwijk uit de rubriek gezondheidscentrum uit Almere is gevestigd aan de Vondellaan 156 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0341769158.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Zoutkamer Harderwijk zijn o.a. :

Nieuws van Zoutkamer Harderwijk in Harderwijk

Zouttherapie verlicht klachten van hooikoorts

Zouttherapie verlicht klachten van hooikoorts

Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Ook helpt zouttherapie bij restverschijnselen van corona.

Medicijnvrije behandeling voor astma, COPD en corona.

Medicijnvrije behandeling voor astma, COPD en corona.

Last van weinig lucht door astma, COPD, (chronische) bronchitis, ontstekingen in de bijholten of heeft uw klachten van naweeën van corona?