Afvallen onder begeleiding

Wil je je weer gezond voelen? Lekker in je vel zitten? Meer zelfvertrouwen hebben? Laat mij je dan helpen.

Afvallen onder begeleiding

Mijn naam is Tamara Vos en ik woon in Almere-Haven. Ik ben altijd al bezig geweest met een gezonde leefstijl en gewichtsbeheersing. Als consulent van The 1:1 Diet voel ik me dan ook als een vis in het water en kan ik jou helpen je droom te laten uitkomen.

The 1:1 Diet is er niet alleen voor jou om af te vallen, maar ook om andere (eet)gewoontes aan te leren. En dat gaat stap voor stap. Want als je je gewoontes niet verandert, loop je hoe dan ook het risico om toch na verloop van tijd weer aan te komen, ongeacht welk dieet je hebt gevolgd.

Samen gaan we kijken wat voor jou een fijn streefgewicht is; een gewicht waar je je goed bij voelt en wat bij jou past. Dat vind ik belangrijker dan het getal wat op het label in je kleding staat. Realistisch dus.

Van mij mag je verwachten dat ik je begeleid in het hele proces. Je kunt bij mij je verhaal kwijt en ik zal je vol enthousiasme steunen en motiveren. Als jij ervoor wilt gaan, dan ga ik er ook voor. Maar je moet het wel zelf willen. De knop moet echt om. En als die knop om is, dan ben ik er voor je. Als het nodig is ook buiten de afspraken om. We gaan er samen voor, met alle ups & downs. Met mijn enthousiasme en motivatie help ik je om door te zetten en te gaan voor dat grote succes, namelijk dat je je weer fijn voelt en blij bent met jezelf.

Voeding is een belangrijk onderdeel van een nieuwe leefstijl. Weten wat je eet. Keuzes leren maken. Maar ook weten hoe je heerlijk én gezond kunt eten. Welke kruiden en dressings kun je gebruiken om je eten eventueel meer op smaak te maken. Ook daarmee kan ik je helpen.

Nou, wat denk je… is de knop om en gaan we er samen voor? Vul dan onderstaand formulier in of bel of app me voor een afspraak. Ik zit er klaar voor!

Graag tot gauw. Tamara

The 1:1 Diet met Tamara Het 1 op 1 Dieet in Almere

Geplaatst op donderdag 2 december 2021.

Over Het 1:1 dieet met Tamara

Dit bericht is geschreven door Het 1:1 dieet met Tamara. Het bedrijf valt onder coaching uit Almere. Trefwoorden van Het 1:1 dieet met Tamara uit Almere : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet, dieet.

Lees meer over Het 1:1 dieet met Tamara.