Algehele ontspanning? Even tijd voor jezelf?

Dan is het tijd voor magneetmassage.

Algehele ontspanning? Even tijd voor jezelf?

Dit is een heerlijke ontspannende massage met twee magneten dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam versterkt. Door een betere doorbloeding is de magneetmassage tevens pijnstillend. Het bloed neemt de energie die de magneet uitstraalt op en deze komt in de bloedbaan terecht en geeft de rode bloedlichaampjes een energieboost. De rode bloedlichaampjes zijn door hun nieuwe energie beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden.

Door de magneten is de werking veel intenser en dieper dan bij een gewone massage. De massage kan op de blote huid worden gedaan met een heerlijke warme massageolie vermengd met etherische olie of over de kleding (zonder olie) worden gedaan.

Regelmatig een magneetmassage kun je zien als een "reset" van het lichaam. Het geeft een diepe en snelle ontspanning en zorgt voor fysieke-, psychische- en energetische balans. Na een behandeling voel je je relaxter en minder stijf. Een aanrader voor mensen met stijve nek- en schouderspieren of bijvoorbeeld rugpijn door overbelasting.

Voor wie en voor wie niet ? 1. Mensen met een pace-maker wordt afgeraden een magneet-massage te ondergaan. 2. Vrouwen die in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap zijn wordt afgeraden een magneet-massage te ondergaan.

Dus wil je: - het herstellend vermogen van je lichaam bevorderen; - ontspannen en ontstressen; - balans brengen in je energiehuishouding; - beter slapen; - verminderen van hoofdpijn of migraine; - van je rugpijn of gewrichtspijn af en - een verbeterde bloedsomloop?

Maak dan snel een afspraak via de website www.soulange.nl of bel 06-23514402

Geplaatst op donderdag 27 augustus 2020.

Over Soul Ange

Dit bericht is geschreven door Soul Ange. Het bedrijf valt onder coaching uit Almere. Trefwoorden van Soul Ange uit Almere : magneetmassage almere, reiki behandeling almere, praktijk voor energetische behandelingen almere, Soul Body Fusion® Practitioner almere, Acces Consciousness™ Bars Practitioner almere, energetisch therapeut almere, energetisch coach almere, ruimte in je hoofd door coaching almere, energetisch healer almere, overzicht kwijt almere, ik loop mezelf voorbij almere, ademhalingsoefeningen almere, hoe kom ik tot rust, hoe slaap ik beter, bloedsomloop verbeteren, ik heb hoofdpijn, reikibehandeling almere, ACCESS BARS® almere, Snelle spirituele groei, Meer energie, Meer zelfvertrouwen, Paranormale gaven versterken, Geactiveerd hartchakra, .

Lees meer over Soul Ange.