Help! de lente komt eraan, hooikoorts!

Hoor jij daar bij?

Help! de lente komt eraan, hooikoorts!

Eén op de vijf mensen die last heeft van hooikoorts.

Balen, balen, balen. En ik kan het weten…

Want ook ik heb die terugkerende drankjes, pilletjes en poedertjes van de dokter geprobeerd.

Tot ik erachter kwam dat een aanpassing van mijn voeding- en leefstijl mij gelijk afhielp van allergieën en hooikoorts!.

Dus,

Ben je er nu ook echt klaar mee? (Net zoals ik 10 jaar geleden?) Wil je ook eens onbezorgd genieten van de lente en de zomer die komen gaat. Wil je als ondernemer eens een goed zakelijk gesprek voeren zonder snuiten, sniffen en je zakdoek? Wil je ook het raam kunnen openzetten en de heerlijke lentelucht, zonder benauwd te worden, kunnen opsnuiven?

Wacht niet te lang en start nu met het Voeding- en leefstijltraject (Weg)Wijs in je voeding! Je leert via praktische & theoretische lessen hoe je je hooikoorts kunt verhelpen, nu en in de toekomst. En als ervaringsdeskundige weet ik hoe heerlijk het is om vergeten te zijn dat je ooit hooikoorts had...

Wil je meer informatie? Of alvast starten met wat (gouden) tips?

Bel me op 06-55894478 of mail naar info@voedingabc.nl Enne… geniet van de aanstaande lente! ;-)

Sandra de Vries

Geplaatst op donderdag 21 februari 2019.

Over OrthoVoedingABC

Dit bericht is geschreven door OrthoVoedingABC. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Almere. Trefwoorden van OrthoVoedingABC uit Almere : voedingspraktijk, voedingscentrum, voedingsadvies, voedingsadviseur, dagelijks voedingsspreekuur, voedingsconsult, voeding workshop, voedingscoach, voedingscoaching,.

Lees meer over OrthoVoedingABC.