Magneetmassage

Magneetmassage

Magneetmassage

Magneetmassage

In mijn praktijk Soul Ange geef ik onder andere magneetmassagebehandelingen. Magneetmassage is een zachte, ontspannende massage die door de werking van de kleine ronde magneten diep doorwerkt in het lichaam. Deze massage zorgt dat je op fysiek, psychisch en energetisch niveau weer in balans komt. De werking van de magneten is zodanig dat de behandeling op de blote huid in combinatie met verwarmde etherische olie kan worden gegeven. Ook kan deze massage over de kleding heen worden gegeven, maar dan wel zonder de olie.

Dus wil je: - het herstelvermogen van je lichaam bevorderen; - ontspannen en ontstressen; - balans brengen in je energiehuishouding; - beter slapen; - verminderen van hoofdpijn of migraine; - van je rugpijn of gewrichtspijn af en - een verbeterde bloedsomloop? maak dan een afspraak via de afspraakbutton op www.soulange.nl.

Geplaatst op woensdag 15 juli 2020.

Over Soul Ange

Dit bericht is geschreven door Soul Ange. Het bedrijf valt onder coaching uit Almere. Trefwoorden van Soul Ange uit Almere : magneetmassage, reiki behandeling, praktijk voor energetische behandelingen, Soul Body Fusion® Practitioner, Acces Consciousness™ Bars Practitioner, energetisch therapeut, energetisch coach, ruimte in je hoofd door coaching.

Lees meer over Soul Ange.