Meditatie & healing avond | thema stress

Ervaar jij stress of heb je gewoon behoefte aan een momentje voor jezelf? Kom dan samen mediteren op 4 maart bij het spiritueel centrum op Stadslandgoed De Kemphaan. Monique Peters van MyChoice training begeleidt de meditatie.

Meditatie & healing avond | thema stress

Ervaar jij stress, neem een “Adempauze” en kom samen mediteren op 4 maart.

De avonden worden goed bezocht, reserveer daarom op tijd jouw plekje. We starten om 20.00, inloop vanaf 19.30. WELKOM! Kosten: € 5 LOCATIE: Kemphaanstraat 1,1358 AD ALMERE Meer info en tickets: https://www.spiritueelcentrumalmere.nl/…/meditatie-healing…/

Heb je het gevoel dat je te druk bent of geleefd wordt? Ervaar jij stress, is je hoofd vol of heb je gewoon behoefte aan een momentje voor jezelf?

We hebben het regelmatig druk. Boodschappen doen, koken, zorgen voor de kinderen, schoonmaken, rekeningen betalen, e-mails lezen, sporten, socializen etc. Al deze dagelijkse bezigheden kunnen zorgen voor stress. We nemen te weinig tijd om de dingen even te overdenken en daarmee je hoofd leeg te maken, te ontspannen en op te laden.

Gun jezelf een aantal keer per dag een rustmoment. Ga af en toe gewoon even zitten en doe niets. Als het je lukt om regelmatig even uit de sleur van de dag te stappen, zorg je voor de nodige ontspanning en je zult merken dat dit een positief effect heeft op zowel je lichaam als geest. Het zorgt voor een positieve mindset, betere concentratie en nachtrust en je bent beter opgewassen tegen de drukte van alledag.

Vind je het moeilijk om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen? Dan hebben we goed nieuws: Deze meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf.

Je wordt vanavond meegenomen in 1 of 2 geleide meditaties. Ervaar wat deze rustmomentjes doen met jouw stress, je lichaam spanning en je mindset.

Healing team om jou energie te geven Er is een team met energiewerkers aanwezig; je ontvangt na de meditatie persoonlijk de helende energie die jij in het moment kan gebruiken.

De meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf. De collectieve energie die wordt neergezet met de andere bezoekers is heel sereen om te ervaren. Een heerlijke avond om te ont-moeten en te verbinden.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel, je kan ook je eigen meditatiekussen meenemen. Om liggend te mediteren is er meestal geen ruimte en kan alleen in vooraf overleg.

Geplaatst op vrijdag 28 februari 2020.

Over MyChoice Training

Dit bericht is geschreven door MyChoice Training. Het bedrijf valt onder coaching uit Almere. Trefwoorden van MyChoice Training uit Almere : act metingen, personal coaching, mindful leven, grenzen stellen, levensgeluk, mindfulnesstrip, gratis workshops, mediteren, keuzes maken, beter slapen, examenstress, prestatiestress, stress, burn-out, mindfulness sessie, mental coaching, performance coaching, coaching on the job, bedrijfscoaching, loopbaancoaching, teamcoaching, mindfulness pakketten, mindfulness workshop,.

Lees meer over MyChoice Training.