Metabolic Balance®

Metabolic Balance® is een persoonlijk voedingsprogramma gericht op verbetering en betere regulering van uw stofwisseling met positieve invloed op uw gewicht en algehele conditie.

Metabolic Balance®

Het programma is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers en richt zich voornamelijk op verandering in uw voedingspatroon die zal leiden tot een uitgebalanceerde stofwisseling en optimaliseerde hormoonhuishouding.

Uw Metabolic Balance®-begeleider zal u assisteren bij het omzetten van uw huidige eetpatroon in een gebalanceerde en op u persoonlijk afgestemd voedingspatroon.

De basis van het programma is uw persoonlijke voedingsplan. Dit plan wordt samengesteld en berekend aan de hand van uw bloedwaarden. Uw begeleider zal u ondersteunen tijdens de vier fasen van het programma wat u in staat zal brengen om uw gezondheid te verbeteren, uw gewicht te regulariseren en u fit en vitaal te voelen.

Geplaatst op donderdag 19 januari 2017.

Over Orthomoleculaire Praktijk Almere

Dit bericht is geschreven door Orthomoleculaire Praktijk Almere. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Almere. Trefwoorden van Orthomoleculaire Praktijk Almere uit Almere : natuurgeneeskundig voedingsadvies, voedingsadvies, complementaire therapie, advies over voeding, natuurgeneeskundig advies, natuurgeneeskundig advies over voeding, orthomoleculaire therapie, orthomoleculaire interventie, orthomoleculaire praktijk,.

Lees meer over Orthomoleculaire Praktijk Almere.