PTSS

Wist u dat PTSS goed te behandelen is met Access Bars®?

PTSS

Wist u dat PTSS goed te behandelen is met Access Bars®? Ik heb een paar jaar geleden een vriend van mij een aantal behandelingen gegeven. Hij kampte als ex-militair met PTSS-klachten. Na een paar behandelingen met Access Bars® is hij van een groot deel van zijn klachten af.

Patiënten met PTSS herbeleven de traumatische gebeurtenis(en) d.m.v. onvrijwillige indringende pijnlijke herinneringen, zoals nachtmerries en flashbacks. Ook treden er negatieve emoties op, zoals angst, boosheid, schaamte en schuldgevoel, en kunnen positieve emoties minder goed ervaren worden.

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc… Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die andere mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Kijk voor informatie of voor het maken van een afspraak op www.soulange.nl

#PTSS #Accessbars #rustinjehoofd #nachtmerries #flashbacks #boosheid #angst #www.soulange.nl

Geplaatst op donderdag 2 juli 2020.

Over Soul Ange

Dit bericht is geschreven door Soul Ange. Het bedrijf valt onder coaching uit Almere. Trefwoorden van Soul Ange uit Almere : magneetmassage, reiki behandeling, praktijk voor energetische behandelingen, Soul Body Fusion® Practitioner, Acces Consciousness™ Bars Practitioner, energetisch therapeut, energetisch coach, ruimte in je hoofd door coaching.

Lees meer over Soul Ange.