Theater Na de Dam nu ook in Almere

Theatergroep Suburbia brengt op de avonden van 3 en 4 mei een lezing van het toneelstuk 'In Vrede' van de jonge schrijver Rik van den Bos. 'In Vrede' verbindt heden en verleden in een intieme voorstelling over verdriet, verlies en schuld.

Theater Na de Dam nu ook in Almere

Ooit was het oorlog in Nederland. Dat is soms moeilijk voor te stellen, want de bevrijding is intussen al meer dan zeventig jaar geleden. De herinneringen uit de oorlogstijd vervagen met de jaren. Natuurlijk, de verhalen kennen we allemaal nog. Van onze grootouders, onze ouders en misschien van onszelf, uit de diepste krochten van onze jeugd. Persoonlijke geschiedenissen, die we inmiddels honderden keren hebben gehoord. Toch?

Maar wat doe je als je ontdekt dat jouw oorlogsverhaal niet klopt? Als je er na zeventig jaar achter komt dat je iemand anders bent dan je dacht? En wat moet je doen als je een kind bent van collaborateurs: je verhaal vertellen of toch liever je mond houden?

Woensdag 3 mei en donderdag 4 mei. Aanvang 21.00u In De Voetnoot, Stadhuisplein 2, Almere Toegang is gratis, reservering is gewenst via: reserveer@theatergroepsuburbia.nl

Meer informatie: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstellingen/in-vrede

Geplaatst op maandag 24 april 2017.

Over Theatergroep Suburbia

Dit bericht is geschreven door Theatergroep Suburbia. Het bedrijf valt onder entertainment uit Almere. Trefwoorden van Theatergroep Suburbia uit Almere : toneelgroep, theatergroep, almere toneelgroep, almere theatergroep, voorstellingen almeren, voorstellingen op locatie, natuur voorstellingen, jongerenvoorsteling almere.

Lees meer over Theatergroep Suburbia.