Weekaanbieding van 23-30 augustus

Deze week twee prachtige, brede, flexibele, Energetix magneetarmbanden in de aanbieding!

Weekaanbieding van 23-30 augustus

Alleen deze week in de aanbieding bij Magneetsieraden Flevoland: twee mooie flexibele Energetix magneetarmbanden.

De zilverkleurige (afwisselend mat en glanzend) is afgeprijsd van 39 euro nu voor slechts 25 euro! Uitsluitend verkrijgbaar in maat L (polsomtrek 16-18 cm).

De bicolor armband (niet afgebeeld, afwisselend goudkleurig en zilverkleurig en voorzien van koper aan de binnenzijde voor extra werking; mail naar Magneetsieraden Flevoland voor een foto of kijk op de Facebookpagina van Magneetsieraden Flevoland) is afgeprijsd van 63 euro voor slechts 40 euro! Deze is uitsluitend verkrijgbaar in maat XL (polsomtrek 18-20 cm).

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt maar uiterlijk tot en met donderdag 30 augustus 2018. De aanbieding geldt alleen bij rechtstreekse bestelling bij Magneetsieraden Flevoland en is niet geldig in de webshop.

Let op! Kan niet worden geruild of geretourneerd. Uiteraard kunt u een afspraak maken om te komen passen.

Geplaatst op zondag 26 augustus 2018.

Over Magneetsieraden Flevoland

Dit bericht is geschreven door Magneetsieraden Flevoland. Het bedrijf valt onder webshop uit Almere. Trefwoorden van Magneetsieraden Flevoland uit Almere : Energetix, magneetsieraden, magneetmassages, balanstest, sieradenparty, balanstest, kracht van magneten, sieraden, magneet sieraden party, thuisparty.

Lees meer over Magneetsieraden Flevoland.