Offerte voor Klussenbedrijf in Almere

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Almere? Zoek niet verder. Wij vonden 3 bedrijven over klussenbedrijf in Almere voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.
Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hele binnenkant huis schilderen Keuken renoveren en apparatuur plaatsen Toilet opnieuw plaatsen Slaapkamer deuren vernieuwen Badkamer slopen en nieuwe badkamer maken 1 slaapkamer en halletje met laminaat leggen Tuindeur vernieuwen 7 ramen inmeten en bestellen met kunststof kozijnen en plaatsen en afwerken . En nog een paar kleine dingetjes Het gaat mij om de globale prijs van dit alles en ik wil dit rond de zomer dan doen”

Aangevraagd op maandag 24 februari 2020

“Ik wil een kamer van mijn zolder maken. De zolder is nu casco. De uit te voeren werkzaamheden: van de schuine gedeelte (schuine dak) opbergruimte maken en een deur bij de trap. Ik hoor graag van u. Gr, Gio”

Aangevraagd op dinsdag 4 juni 2019

“ik wil een schuifdeur systeem laten maken van 7,5m lang en 70cm hoog wie kan ons daarbij helpen”

Aangevraagd op woensdag 12 september 2018

“L.s, Wij hebben een kamer van circa 640 x 503 x 550 en willen in deze kamer een vloer met trap realiseren, waardoor een extra verdieping ontstaat. Voorts zal in verband met deze wensen de elektra, waterleiding en CV moeten worden aangepast / uitgebreid. Wij hebben geen idee of dit mogelijk is en of het wel handig is, maar horen graag. Met vriendelijke groeten,”

Aangevraagd op donderdag 23 augustus 2018

“Dak van de schuur 3x 2 voorzien van nieuw bitumen en nieuwe dakrand plaatsen.”

Aangevraagd op zaterdag 2 juni 2018

“Het plaatsen van een douchecabine zonder douchebak, het enkel boren en vastschroeven van de douchecabine”

Aangevraagd op zondag 22 april 2018

“Ik wil de volgende klussen laten uitvoeren: Muren stucen Kleine tussenmuur verwijderen Laminaat leggen Badkamertegels, bad vervangen en hangtoilet plaatsen Keuken plaatsen Woning in Almere mei/juni 110 m3”

Aangevraagd op dinsdag 17 april 2018

“Het ophangen en installeren van 15 dubbel tl armaturen inclusief verlichting op 7 meter hoogte in een bedrijfshal.”

Aangevraagd op donderdag 15 februari 2018

“Het ophangen en installeren van 15 dubbel tl armaturen inclusief verlichting op 7 meter hoogte in een bedrijfshal.”

Aangevraagd op donderdag 15 februari 2018

“Wij willen een aantal 9 stuks EKET kastje van Ikea op gehangen hebben in mijn werkruimte ze moeten wel op een verschillende afstand van elkaar op gehangen worden, ze zijn al in elkaar gezet tekening hoe ze moeten hangen is aanwezig.”

Aangevraagd op dinsdag 19 september 2017

“er komt water door de rand van mijn plafon ik denk dat mijn dakgoot stuk of verstopt is kunt u mij helpen”

Aangevraagd op donderdag 2 maart 2017

“Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een tussenwand in de slaapkamer kan plaatsen lengte +/- 4.5 mtr. (van giboblokken)voorheen heeft hier namelijk altijd een muur gezeten. Daarna even netjes af stuccen. Tevens dan ook weer een deurkozijn plaatsen +deur in de reeds dichte gemaakte gipse muur. Ook wil ik in een andere muur (woonkamer)waar nu een toog is geplaatst weer een kozijn met deur terug hebben. Ook moeten er bij de keuken twee gipsmuurtjes worden ingekort en afgezaagd. Misschien kunnen we dan ook gelijk overall even nieuwe deuren inhangen. Ik krijg de sleutel 21 april dus wil ik dit graag vanaf maandag 23 april in gang gaan zetten. Heb jij intresse en zou je evt op deze datum nog kunnen? Misschien kun je mij een schatting geven van de kosten of je belt mij even op om het een en ander evt te bespreken. Mvg Jaap Kroon 0613396417 jc.kroon@klm.com ”

Aangevraagd op donderdag 2 maart 2017

“Vanwege verzakking is de regenpijp los geraakt en de schutting van de muur 'getrokken'. Door lekkage rond de regenpijp is er een gat in de grond ontstaan. Graag wil ik het gat gedicht en de regenpijp en schutting hersteld. Het gaat om een bungalow, dus de dakgoot is op 2,50m hoogte. Ik hoor graag van u.”

Aangevraagd op vrijdag 21 oktober 2016

“vanaf 6 juli tot 20 juli: schilderen wanden slaapkamer (van hardroze naar zachtblauw), gang en woonkamer. vervangen tuindeur vervangen hang- en sluitwerk buitendeur Mag ook later: WC pot vervangen; wastafel vervangen Ik kan u helaas geen exacte afmetingen geven. De overdracht is op 1 juli. het betreft een tweekamer appartement op de begane grond in een flat op de Groenhof in Almere-haven. De verhuizing is gepland op 21 juli. We willen in elk geval het schilderwerk voor die tijd gedaan hebben. ”

Aangevraagd op woensdag 15 juni 2016

Aangesloten bedrijven

 • Allesvooruwhuis

  Allesvooruwhuis gevestigd in Almere.. Trefwoorden van Allesvooruwhuis : klussenbedrijf, schilderwerk, stucwerk, montage, tegelwerk, schilderen, schilderwerkzaamheden, sauswerk.

  tel. 06-81839982, Frans Valentijnstraat 119, 1335RD in Almere

  Meer over Allesvooruwhuis contact website

 • Cormann Klussenbedrijf

  Klussen in huis? Bel met Cormann Klussenbedrijf in Almere. Trefwoorden van Cormann Klussenbedrijf : klussenbedrijf, woning verbouwen, badkamer renovatie, keuken monteren, klussenbedrijf, klusjesman, aftimmeren woning, woning schilderen, kozijnen schilderen, .

  tel. 06-15490423, Achterwerf 215, 1357BZ in Almere

  Meer over Cormann Klussenbedrijf contact website

 • Tuin en klusbedrijf In & Outdoor

  Tuin en klusbedrijf In & Outdoor - voor al uw klussen!. Trefwoorden van Tuin en klusbedrijf In & Outdoor : klussenbedrijf, schutting plaatsen, vlonders plaatsen , poortdeuren plaatsen, fietsenhokken plaatsen, tuinonderhoud, straatwerk, overkapping, tuinaanleg, timmerwerk binnen , timmerwerk buiten, .

  tel. 06-47221584

  Meer over Tuin en klusbedrijf In & Outdoor contact website

 • Martinfix

  Voor al uw klussen, klein of groot, kunt u terecht bij Martinfix!. Trefwoorden van Martinfix : klussenbedrijf, aanbouw, uitbouw, timmer werkzaamheden, veluxraam plaatsen, dakkapel, carport, veranda, klussenbedrijf, .

  tel. 06-17050496, Violenstraat 102A, 1214CP in Hilversum

  Meer over Martinfix contact website

 • S Zoeten timmerwerken

  S Zoeten timmerwerken gevestigd in Lelystad. Badkamer verbouwen? vloer laten leggen? kamer behangen. Trefwoorden van S Zoeten timmerwerken : klussenbedrijf, timmerwerk, interieur bouw, wanden, plafonds, badkamer, zonnescherm, laminaat, behangen.

  tel. 0320-849851, Kamp 22-05, 8225DW in Lelystad

  Meer over S Zoeten timmerwerken contact website