Offerte voor Sociale werkvoorziening in Almere

Alle sociale werkvoorziening in Almere in 1 keer om een offerte vragen? Op Almereonderneemt vindt u 1 stuks sociale werkvoorziening voor een offerte! meer

Prijsopgave voor sociale werkvoorziening opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Goedemorgen, wij hebben een vraag. Onze tuin in Almere is een beetje verwilderd. Wij willen dit graag opknappen. Nu is mijn vraag: werken jullie ook voor particulieren? Het is ongeveer 200m2. Wij horen graag van jullie. Met vriendelijke groet, Aad en Diana”

Aangevraagd op vrijdag 6 juli 2018

“Ik heb straks 30.000 producten nodig nodig. Te leveren in drie batches dus ik splits de opdracht ook op in drie├źn. Het gaat om te maken enkelbanden die samengesteld moet worden tot een product. Enkelband bestaat ui een band waarop een 'label met een chip', een 'spacer' en een hechttape moet worden aangebracht. Daar na gaat het product in een doos. 50 per doos 12 dozen in een omdoos. Heb daar vrijdag om 10.00 een tweede gesprek met de klant over en zou morgen graag al willen weten of jullie dit kunnen uitvoeren en voor welke prijs. Graag ook een opgave van het te verwachten uitval percentage. Eerste batch maar mogelijk alle drie moeten over twee a drie maanden gereed zijn voor verzending aan klant. Graag een kopie en bevestiging van deze aanvraag op naar ons versturen.”

Aangevraagd op woensdag 31 januari 2018

Aangesloten bedrijven